
حسن نوروزی در گفتوگو با خبرگزاری خانهملت، در توضیح اصلاح قانون وکالت و لزوم تغییر در نحوه پذیرش کارآموزان وکالت، گفت: لایحه جامع وکالت از مدتها پیش در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس مطرح بود، لایحه مذکور جهت اصلاح قانون وکالت در دستور کار کمیسیون قرار داشت، اما به اصرار مسئولان کانون وکلا و تعدادی از نمایندگان حقوقدانان این لایحه از دستور کار مجلس خارج و اصلاح قانون وکالت مصوب 1331 در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.
این نماینده با بیان اینکه هماکنون کانون وکلا و مشاوران قوه قضاییه میتوانند آزمونهای ورودی خود را به شیوه گذشته برگزار و نیروی انسانی لازم را جذب کند، تصریح کرد: معتقد به انجام اصلاحاتی در نوع جذب وکلا هستم زیرا قانون وکالت نیاز به بازخوانی و بازنگری در زمینههای مختلف دارد.
وی افزود: نوع گزینش وکلا از اهمیت بسیار برخوردار است که باید اصلاح شود هر چند نوع گزینش مشاوران قوه قضاییه هم ایراداتی دارد که نیازمند بازنگری است؛ البته نوع حضور وکلا در دادگاهها، تنبیهها و توبیخهای وکلا و دادگاه انتظامی وکلا مسائلی قابل تامل است.
نوروزی معتقد است: جامعه وکلا باید افراد کارشناس و خبرهای را تشکیل دهند، زیرا اظهارنظر و حمایت آنها در تصمیمگیریهای قضایی موثر است، درحقیقت اصلاح قانون وکالت علاوهبر استقلال جامعه وکلا در زمینههای دیگر هم مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: نمایندگان بنابر اصرار و درخواستهای مسئولان اجرایی در این بخش و حقودانان و نمایندگان جامعه وکلا از پرداختن به لایحه جامع وکالت دست کشیدند و با تشکیل کمیته پنج نفره اصلاح قانون مصوب 1331 را در دستور کار خود قرار دادند.
0 نظر برای “ اصلاح نوع گزینش و حضور وکلا در دادگاهها”