صفحه اصلی / اخبار/ ایران زمین / فقط منافع جامعه در تصویب لایحه وکالت مطرح است

کانون وکلای دادگستری مرکز

فقط منافع جامعه در تصویب لایحه وکالت مطرح است

امیر حسین آبادی با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها افزود: با تصویب لایحه جامع وکالت در فکر امتیاز برای وکلا نیستیم و استقلال وکالت و نهاد وکالت امر اجتماعی و عمومی است و منفعت آن به عموم جامعه می رسد.

وی گفت: در صورت تصویب لایحه جامع وکالت، احساس امنیت برای وکلا از نظر حقوق صنفی ایجاد می شود و وکیلی که احساس استقلال داشته باشد، راحت تر می تواند دفاع کند اما آنچه مسلم است این است که استقلال مسئولیت وکیل، نفع جامعه را در پی دارد.

رئیس کانون وکلای مرکز اظهار داشت: مهمترین مشکل در این زمینه مسئله تایید داوطلبین هیئت مدیره به وسیله هیئت انتظامی قضات است؛ چرا که کانون معتقد است همانگونه که تا قبل از سال 76 بوده، این داوطلبین به وسیله هیئت نظارتی که کانون تعیین می کرد، صلاحیت شان بررسی می شد و اگر کسی رد صلاحیت می شد به دادگاه انتظامی قضات اعتراض می کرد اما الان از ابتدا به دادگاه انتظامی قضات محول شده است.

حسین آبادی گفت: لایحه جامع وکالت لایحه ای است که ابتدا از سوی قوه قضائیه ارائه شد و لایحه ای که از سوی دولت پیشنهاد شده بود و طرحی که نمایندگان مجلس پیشنهاد دادند، مجموعا به عنوان لایحه جامع وکالت مدت ها است که در دستورکار قرار دارد و دو نفر به عنوان نماینده از سوی کانون وکلا در این زمینه با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی همکاری دارند.

وی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با همکاری نمایندگان کانون وکلا در این مورد بررسی های لازم را انجام داده اند و نظراتی که کانون ها دارند به وسیله این نمایندگان منتقل شده است و تا حدی که امکان داشته، نظرات اعمال شده که البته اما و اگرهایی وجود دارد که امیدواریم در کمیسیون قضایی مجلس این مشکلات نیز رفع شود.

حسین آبادی در مورد کلینیک های حقوق شهروندی نیز گفت: بی تردید اگر قرار است در زمینه حقوق شهروندی کلینیک و یا کمیسیونی تشکیل شود، یکی از پایه های اصلی آن وکلا خواهند بود.

وی افزود: کانون وکلا قطعا می تواند حضور موثری در راه اندازی، پیشرفت و پیشبرد اهداف این کلینیک ها داشته باشد و کانون وکلای دادگستری مرکز هم آمادگی دارد که در این زمینه توافق و تفاهم های لازم را انجام دهد.

 

 

کانون وکلای دادگستری اصفهان

برگزاری جلسه مشترک با معاونت مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان

جلسه ای مشترک فی مابین معاونت مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان و کانون وکلای دادگستری اصفهان در محل اداره کل امور اقتصادی و دارایی شهرستان اصفهان برگزار شد.
در این دیدار که رئیس ، نایب رئیس کانون وکلا ورئیس و اعضای کمیسیون معاضدت مالیاتی کانون حضور داشتند ، پیرامون مسائل مالیاتی وکلا و کارآموزان وکالت بحث و گفتگو بعمل آمد.

در ابتدای این جلسه اسلامی ریاست کانون وکلای دادگستری اصفهان ضمن تشکر از تشکیل این جلسه به شرح معضلات و مشکلات پیش رو در خصوص پرونده های مالیاتی وکلا و کارآموزان پرداخت.
وی با اشاره به الزام قانونی وجود گواهی مفاصا حساب مالیاتی جهت تمدید پروانه وکلا و کارآموزان وکالت و محدودیت زمانی تا پایان آبان ماه ؛ بر لزوم همکاری هر چه بیشتر اداره دارائی  تاکید نمود.
وی افزود در محدوده زمانی تمدید پروانه ، به جهت تراکم مراجعات در اداره امور مالیاتی و به منظور سرعت بخشیدن در رسیدگی به پرونده های وکلا ، میتوان اتاقی را در محل کانون در اختیار کارشناسان و ممیزان مالیاتی قرار داد.

در ادامه افراز رئیس کمیسیون معاضدت مالیاتی ضمن تقاضای صدور دستور العملی بمنظور تسهیل در صدور مفاصا حساب مالیاتی برای وکلا و کارآموزان به مشکلات وکلای جوان و کم بضاعت وتشخیص مالیات ناعادلانه و علی الراس و غیرمنطبق بر واقع ، لزوم برخورد مناسب تر ممیزان مالیاتی با مودیان ، ایجاد شعب تخصصی جهت رسیدگی به پرونده وکلای دادگستری ، تشکیل جلسات آموزشی مشترک ، اشاره نمود .


در این جلسه ، مزیکی -معاون مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان ضمن خوش آمد به حضار جلسه ، مسائل و مشکلات مطرح شده را قابل بررسی دانست.
وی در خصوص تعیین مالیاتها بصورت علی الرأس گفت : با وجود بانک اطلاعاتی و ابزارهایی که در قانون جدید برای ممیزان پیش بینی شده ، موضوع تشخیص های علی الرأس باید منتفی گردد که البته حصول کامل این شرایط زمانبر خواهد بود ولی در آینده ای نزدیک این مسئله محقق خواهد شد.

مزیکی در خصوص تعیین شعبه مخصوص رسیدگی به پرونده های مالیاتی وکلا اظهار داشت: با عنایت به تصویب طرح جامع مالیاتی ، رسیدگی به پرونده های مودیان بر اساس منطقه پستی صورت میگیرد و رسیدگی بر اساس طبقه بندی مشاغل در حال حاضر امکانپذیر نخواهد بود و رسیدگی های اختصاصی فعلی در مورد برخی اقشار ، از جمله جامعه پزشکان نیز بزودی لغو خواهد شد.

وی در پایان ضمن موافقت با برگزاری جلسات آموزشی و استقبال از تعامل بیشتر با کانون وکلا ، بجهت بروز برخی مشکلات و برخوردهای احیانا نامناسب و خلاف قانون  در شعب مالیاتی از بردباری وکلا قدردانی نمود و اظهار داشت در مورد تسهیل صدور مفاصا حساب مالیاتی  بخشنامه ای فوراً صادر و به کلیه ادارات و حوزه های مالیاتی  ارسال میگردد.

 

 

 

 

کانون وکلای دادگستری گلستان

تعلیق موقت یکی از وکلای عضو کانون

 

در پی درخواست هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری گلستان، شعبه دوّم دادگاه انتظامی کانون متبوع به موجب دادنامه شماره ۱۶-۹۵ مورخ ۲/۸/۱۳۹۵ اقدام به صدور قرار تعلیق موقت از شغل وکالت نسبت به یکی از وکلای پایه یک دادگستری عضو این کانون کرده است.